Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

В БО “Лікарняна каса Полтавщини” відбулась зміна щомісячного благодійного внеску до 50 грн.

Згідно з рішенням Загальних зборів учасників – засновників Благодійної організації “Лікарняна каса Полтавщини” № 1 від 08.12.2016 року, враховуючи:

  • Ріст вартості медикаментів за період з 2014 року по 2016 року,
  • Нестабільний курс долара, який постійно впливає на вартість більшості медикаментів,

з 1 січня 2017 року встановити розмір щомісячного благодійного внеску до ЛК – 50 (п’ятдесят) грн.

Ми розуміємо складність даного часу, проблеми з виплатою заробітних плат, пенсій та соціальних пільг, різке зростання комунальних платежів, зростання вартості продуктів харчування та інші проблеми в країні. Але організація може повноцінно працювати та виконувати свої функції по забезпеченню пацієнтів обстеженням та медикаментами лише при взаємному виконанні умов організації і власниками картки ЛК також.

Протягом 13 років ми раціонально використовуємо благодійні внески, дотримуючись Фармацевтичного формуляру та протоколів лікування МОЗ України.

Благодійна організація «Лікарняна каса Полтавщини» працює з вересня 2003 року на теренах Полтавської області. До благодійної діяльності приєдналося 22 тисячі осіб.

За цей період організацією надано допомогу в понад 200 тисячах випадках звернень власниками картки ЛК при обстеженні та лікуванні в лікувальних закладах та амбулаторно. Сума допомоги на медикаменти, лабораторні реактиви для обстеження та лікування власників картки ЛК та переданого  в ЛПЗ медобладнання становить понад 50 млн. грн.

Зростання вартості лікарських засобів з 2010 року та різке в 2015 році  (за 6 років в 3,5 рази) почало ускладнювати повноцінну роботу організації.

Щоб не збільшувати різко внесок у кілька разів в 2015 році – було прийнято рішення збільшувати його поступово на протязі 2 років використовуючи залишки на рахунках для забезпечення повноцінного лікування.

Просимо з порозумінням поставитися до даного кроку, адже ми працюємо для Вас, захищаючи Ваше здоров’я.

Зростання середнього випадку допомоги на 1 звернення власника картки БО ЛКП в 2010-2016 роках:

Прогнозований розмір благодійного внеску пропорційного до середнього випадку допомоги за період 2010 – 2016 роки:

Розмір щомісячного благодійного внеску до БО ЛКП (фактичні) в 2010-2017 роках:

ЛК стримує зростання щомісячного внеску впровадженням Фармацевтичного формуляру, дотриманням протоколів лікування та багаторівневим контролем за цільовим використанням коштів при замовленні лікарських препаратів.

Виконавча дирекція БО “Лікарняна каса Полтавщини”

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login