Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Лікарняна каса Полтавщини. Допомога лікарні. Великобагачанська центральна районна лікарня

В Україні смерність від захворювань серцево-судинної патології займає 1 місце (66% в структурі смертності – дані МОЗУ).

Міністерство охорони здоров’я почало активно пропагувати здоровий спосіб життя, профілактичне обстеження та лікування хворих на артеріальну гіпертензію та захворювання серця.

Запровадженно проект по впровадженню референтних цін на препарати для зниження артеріального тиску, проводяться інформаційно-агітаційні акції, присвячені Всеукраїнському тижню серця, в лікарнях проводяться дні Здоров’я, де кожен бажаючий може виміряти тиск, здати аналізи, проконсультуватися в лікаря.

Не стоїть осторонь і Благодійна організація “Лікарняна каса Полтавщини”.

Допомагаючи хворим медикаментами при лікуванні, організація намагається допомагати лікарням обладнанням для повноцінного обстеження пацієнтів – членів лікарняної каси.

В 2013 році для створення сучасної обласної медичної кардіологічної мережі в Полтавському обласному клінічному кардіологічному диспансеру за рахунок благодійної організації “Лікарняна каса Полтавщини” була встановлена Центральна станція ЮНЕТ.

За 4 місяці “Лікарняною касою Полтавщини” по Полтавській області було надано для лікувальних закладів 12 електрокардіографів Юкард-100 для повноцінного обстеження та профілактики серцево-судинних захворювань.

30 вересня на колегії Великобагачанської районої державної адміністрації виконавчий директор благодійної організації “Лікарняна каса Полтавщин” Віталій Шевченко подарувавВеликобагачанській центральній районній лікарні електрокардіограф Юкард-100 зі встроєним телеметричним модулем ЮНЕТ. Подарунок отримав головний лікар ЦРЛ Леонід Гавловський.

В лікарні було проведено зустріч представників благодійної організації з медичними працівниками. Було обговорено питання реформи в охороні здоров’я, референтніх цін та формулярної системи. Медики довідалися про нововведення в умовах лікарняої каси, про розширення умов організації.

До кінця року буде забезпечено електрокардіографами центри первинної медичної допомоги та лікарні по районам, які плідно співпрацюють з благодійною організацією “Лікарняна каса Полтавщини” відповідно до членства по регіону.

Інформація про членство в БО «Лікарняна каса Полтавщини»

по Великобагачанському району.

Станом на 01.09.2013 року членами БО “Лікарняна каса Полтавщини” в Великобагачанському районі стало 85 чоловік, що складає 0,33 % від населення району.

4 колектива району виявило бажання стати колективними членами організації.

Допомога, надана Благодійною організацією «Лікарняна каса Полтавщини» району:

1. За період з 2004 по 2012 рік лікувальним закладам Великобагачанського району було надано допомогу (сплачено за медикаменти) на обстеження та лікування жителів Полтавської області – членів БО “Лікарняна каса Полтавщини” 54116,32 гривень на 214 випадки:

2. На лікування в інших закладах Полтавської області членам БО “Лікарняна каса Полтавщини” Великобагачанського району надано допомогу в 119 випадках на суму  17872,57 грн. Загальна сума допомоги жителям Великобагачанського району становить71988,89 грн..

За 8 місяців 2013 року члени Лікарняної каси Полтавщини Великобагачанського району отримали медикаментів за рахунок ЛК на суму 7788,32 грн.

Допомога лікувальним закладам продовжується.

В. Шевченко

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login