Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

ЖОДТРК. Новини. Щеплення від гриппу

Четвер, 01 листопада 2012, 14:56 В.Лук`яненко
За попередніми прогнозами медиків цьогорічна хвиля захворюваності на грип очікуються в Україні вже на початку грудня. Захистити себе від важкого перебігу хвороби можливо отримавши щеплення, стверджують лікарі. Вакцину від грипу можна придбати у аптеках.
( Минулого сезону її вартість складала від сімдесяти до ста вісімдесяти гривень.)А от обласна благодійна організація «Лікарняна каса» вже потурбувалася про своїх платників внесків. Впродовж кількох років Житомирська обласна благодійна організація «Лікарняна каса» на замовлення своїх членів проводить закупівлю вакцини проти грипу.
Світлана Єрмаченкова , лікар-експерт Житомирської обласної благодійної організації «Лікарняна каса» (На гарячу лінію лікарняної каси звернулося на багато більше людей ніж у попередні роки.)
Всі медичні заклади області, включаючи сільські амбулаторії, з дільниць яких надходили заявки загалом отримали вже сім тисяч доз вакцин. Зокрема у поліклініці Житомирської центральної районної лікарні номер два розпочали проводити щеплення і першими відвідувачами кабінету вакцинації стали співробітники закладу, аби довести безпечність та необхідність процедури.
Людмила Бондаренко, заступник головного лікаря з амбулаторно-поліклінічної роботи ЦМЛ №2 ( НА сьогодні у нас є близько ста п’ятдесяти доз вакцини. Вона абсолютно безпечна – ін активована і у своєму складі містить лише білки, продукти життєдіяльності вірусу грипу, а не сам вірус. )
Вакцина, яка була закуплена пройшла сертифікацію в Україні, – зазначає лікар-експерт організації. Зробивши відмітку про стан своїх внесків, члени «Лікарняної каси», котрі виявили бажання отримати вакцину, вже можуть пройти щеплення. Для тих, хто лише тепер зважується на цей крок реєстрацію продовжено.
Світлана Єрмаченкова , лікар-експерт Житомирської обласної благодійної організації «Лікарняна каса» ( Член лікарняної каси може звернутися на телефон «гарячої лінії»: 55- 49-50. Записатися і за декілька днів може звернутися у поліклініку за місцем проживання та отримати щеплення.)

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login