Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Відбулось засідання правління БО «Лікарняна каса Житомирської області»

Провів зібрання голова правління – д.мед.н., професор Валентин Дмитрович Парій.

Першим питанням, яке розглянули учасники зібрання, було про затвердження фінансового плану роботи ЛК на перше півріччя 2022 року. Головний бухгалтер Людмила Миколаївна Пастушенко, інформуючи присутніх, повідомила, що розмір дохідної частини на вказаний період очікується в сумі 37,3 мільйонів гривень при прогнозованому вступі протягом півріччя 3 600 громадян.

Видатки на основну діяльність (придбання ліків, реактивів, виробів медичного призначення, амбулаторне лікування тощо) будуть становити 80,6% – 30,0 мільйонів гривень. Видатки на адміністративно-господарську діяльність складуть 19,4% від надходжень, що відповідає Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», та становитимуть 7,3 мільйонів гривень.

Згідно з поданим проектом фінансового плану, РОЗМІР ЩОМІСЯЧНОГО ДОБРОВІЛЬНОГО ПОЖЕРТВУВАННЯ ПІДВИЩУВАТИСЬ НЕ БУДЕ.

Детально обговоривши представлений до уваги проект фінансового плану на І півріччя 2022 року, учасники засідання правління ЛК затвердили його.

Заступник директора виконавчого Сергій Миколайович Грищук виступив із пропозицією про продовження дії «Тимчасового положення про вступ до ЛК учасників операції об’єднаних сил, антитерористичної операції (учасників бойових дій)» до 31 грудня 2022 року. Згідно з цим положенням, учасники ООС/АТО користуються допомогою ЛК на пільгових умовах – із наступного дня після оплати вступного та добровільного пожертвувань у розмірі не менше, ніж за один місяць. Загалом упродовж 11 місяців 2021 року за рахунок Лікарняної каси 77 особам цієї категорії надана допомога на суму 84 тисячі гривень.

Одностайним рішенням правління дію «Тимчасового положення…» продовжено.

Розглянули члени правління питання про прийняття та відновлення перебування громадян у БО «Лікарняна каса Житомирської області», про виключення з ЛК, за якими виступив заступник директора виконавчого С.М.Грищук. За його інформацією з 200 222 мешканців області (а це 16,7% від загальної кількості населення), котрі станом на 1 грудня 2021 року перебували в Лікарняній касі, з початку року долучились до ЛК 4 209 осіб, відновили своє перебування в організації 1 270 мешканців. Під час засідання правління було розглянуто 714 заяв від мешканців області про прийняття до Лікарняної каси, 233 – про відновлення перебування в організації, за якими було прийнято відповідні рішення.    

Також учасники зібрання детально розглянули 56 заяв членів Лікарняної каси про повернення коштів, витрачених на лікування за межами області та в приватних медичних закладах, які представила завідуюча відділом аудиту та контролю якості ЛДП Раїса Володимирівна Артюх. Після детального обговорення було прийнято позитивне рішення за 53 заявами на загальну суму 176 594 гривні.

– Благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» залишається надійним захистом для наших громадян, – підсумував Валентин Дмитрович Парій. – Адже дуже важливо за нинішніх умов при щомісячному добровільному пожертвуванні в розмірі 60 гривень мати гарантію отримати медичні послуги, максимальний розмір якої не обмежується, не залежить від часу перебування в організації, сплачених добровільних пожертвувань та попередніх витрат. Все це доводить стабільність і надійність БО «Лікарняна каса Житомирської області».

https://likkasa.com.ua/pravlinnia-vid-24-12-21/

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login