Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

БО «Лікарняна каса Полтавської області» – допомога продовжується

Благодійна організація «Лікарняна каса Полтавщини» є давнім та надійним партнером мешканців області та медичних закладів. 

Так, цього року комунальне підприємство «3-я міська клінічна лікарня Полтавської міської ради» отримала від організації 2 монітори пацієнта з функцією капнометрії для ВАІТ лікарні. Це обладнання дозволить проводити віддалений моніторинг за станом пацієнтів, що зручно при нинішній епідситуації та навантаженості медичного персоналу.  

КНП «Хорольська центральна районна лікарня» отримала благодійною допомогою від БО «Лікарняна каса Полтавщини» апарат штучної вентиляції легенів для відділення реанімації.

КП «1-а міська клінічна лікарня Полтавської міської ради» також було доставлено благодійну допомогу – три монітори пацієнта ЮМ 300-10. Це обладнання – разом із раніше переданою центральною станцією цілодобового моніторингу ЮНЕТ – дозволить медичному персоналу віддалено контролювати життєві показники важких хворих та бути своєчасно інформованими про зміни в їхньому стані.

 КНП «Котелевська лікарня планового лікування» Котелевської селишної ради отримала від БО «Лікарняна каса Полтавщини» два візки «Economy OSD-MOD-ECO2-46», які будуть допомагати пацієнтам переміщуватись по лікарні.

Для для хірургічного відділення КП «4-а МКЛ ПМР» ЛК Полтавщини придбала лазер хірургічний діодний «ЛІКА – surgeon +» з довжиною хвилі 1470 нм. Апарат призначений для проведення широкого спектра хірургічних маніпуляцій. Лазерне випромінювання може застосовуватись як самостійно, так і доповнювати інші існуючі види оперативних втручань. Його використання широке – в амбулаторній загальній хірургії, судинній хірургії. За його допомогою можливі оперативні втручання на сучасному рівні при варикозних розширеннях вен нижніх кінцівок, геморої та інших захворюваннях. Переваги застосування лазерного коагулятора «ЛІКА – surgeon +» – малотравматичність, надійна зупинка кровотечі, точність маніпуляцій, стерильність післяопераційної рани, безболісність. Отож члени БО «Лікарняна каса Полтавщини» отримали медикаментозне забезпечення, необхідне для проведення операцій. Благодійна програма постійно діюча та довгострокова.

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login