Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

БО “Лікарняна каса Полтавщини” плідно співпрацює з лікувальними закладами Полтавської області

Благодійна організація “Лікарняна каса Полтавщини” плідно співпрацює з усіма лікувальними закладами Полтавської області.

Біля 9 тисяч полтавців є власниками картки ЛК. Їхні діти також мають право на повноцінну медичну допомогу за рахунок Лікарняної каси.

До КП “Полтавська обласна дитяча клінічна лікарня Полтавської обласної ради” прибула благодійна допомога від БО “Лікарняна каса Полтавщини” – фототерапевтичний опромінювач для лікування жовтяниці новонароджених.

З КНП “Лохвицька районна лікарня Лохвицької районної ради” БО “Лікарняна каса Полтавщини” співпрацює 15 років.

Наразі власниками картки ЛК в Лохвицькому районі є 342 особи.

За попередній час лікарня отримала допомогу у вигляді сплати за лікарські засоби на лікування власників картки ЛК на суму 1,2 млн. грн. за 5 926 випадків звернень за допомогою.

Також жителі району отримали допомогу в інших лікарнях Полтавської області в 695 випадках на суму понад 190 тисяч грн.

За попередній період лікарня отримувала від БО “Лікарняна каса Полтавщини” благодійну допомогу у вигляді медичного обладнання на суму 81 783 грн.

Цього разу до лікарні прибула благодійна допомога від БО “Лікарняна каса Полтавщини” у вигляді стерилізатора повітряного ГП-80.

КП “Полтавська обласна клінічна інфекційна лікарня Полтавської обласної ради” отримала допомогу у вигляді медичного обладнання.

Благодійна організація “Лікарняна каса Полтавщини” передала:

50 пульсоксиметрів,

2 відсмокчувачі медичні,

1 дефібрілятор – монітор, 2 інфузійні насоси.

Отримання та передання в лікарні обладнання продовжується. Три інфузійні насоси БО “Лікарняна каса Полтавщини” передала районним лікарням, де є інфекційні відділення.

Крім того, допомога від БО “Лікарняна каса Полтавщини” надана КНМП “Лікарня інтенсивного лікування “Кременчуцька” .

БО “Лікарняна каса Полтавщини” й надалі залишатиметься вірним другом та надійним помічником лікувальних закладів та мешканців області.

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login