Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

ПОТУРБУЙТЕСЬ ПРО СВОЄ ЗДОРОВ’Я ЗАВЧАСНО!

Понад 200 тисяч мешканців Житомирщини перебувають в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області».

Протягом лише, зокрема, минулого року медична допомога членам ЛК за рахунок організації була надана в 453 989 випадках – на суму понад 63 млн. грн.

Сплачуючи щомісяця невеликі кошти – для дорослого населення 60 грн., для студентів денної форми навчання (до 23 років) – 30 грн., для дітей (до 18 років) – 25 грн. незалежно від кількості дітей за умови членства одного з батьків – ви зможете мати відчутні переваги перед іншими мешканцями області.

ВАШІ ПЕРЕВАГИ:

  • Також ЛК надає більше 600 препаратів, які мають доведену ефективність застосування, для стаціонарного лікування більшості захворювань.
  • Лікарняна каса надає майже 300 лікарських засобів для амбулаторного (за рецептами лікарів) лікування понад 100 захворювань у закладах охорони здоров’я первинного рівня.
  • Крім того – ЛК забезпечує проведення (за направленням лікаря) більше 70 лабораторних обстежень (у т.ч. на гормони щитовидної залози, онкомаркери) у закладах охорони здоров’я всіх рівнів надання медичної допомоги та окремих приватних лабораторіях.
  • При обстеженні членів Лікарняної каси: при проведенні КТ ми оплачуємо 100 гривень за одну обстежувану зону (незалежно від місця обстеження), при проведенні МРТ – 150 гривень за одну обстежувану зону (незалежно від місця обстеження).
  • Діє соціальна програма «Потурбуйся про батьків» – якщо дорослі діти перебувають в ЛК, то їхні батьки мають право вступити до організації на пільгових умовах та користування послугами ЛК вже через місяць від дня вступу.

ТАКОЖ ЗНАЙТЕ, ЩО –

кількість звернень за медичною допомогою необмежена.
Розмір витрат не залежить від часу перебування в ЛК та попередніх витрат – максимальний розмір допомоги становить 21 600 грн. (30 річних внесків) при сплаті 720 грн. за рік.

З КИМ МИ СПІВПРАЦЮЄМО?

Партнерами Лікарняної каси є всі заклади охорони здоров’я області (за винятком деяких напрямків).

Також ми забезпечуємо медикаментами лікування у клініках м. Києва (за направленням лікаря).

ЯК ЛК ЗАБЕЗПЕЧУЄ ЛІКАМИ?

Коли особа, яка перебуває в Лікарняній касі, звертається до медичного закладу, вона має пред’явити посвідчення члена ЛК та направлення від лікаря.

При амбулаторно-поліклінічному  лікуванні члени ЛК отримують ліки в аптеці, при лікуванні в цілодобовому стаціонарі – безпосередньо у відділенні.

Всі лікарні мають запас необхідних медикаментів, реактивів, виробів медичного призначення, отриманих від ЛК.

ЯКИЙ ТЕРМІН ЛІКУВАННЯ ЗА РАХУНОК ЛК?

Процес лікування, який забезпечується за рахунок ЛК, включає в себе забезпечення медикаментами для лікування основного захворювання, його ускладнень і супутньої патології, якщо вона впливає на перебіг основного – терміном до 9 днів.

Продовження лікування за рахунок ЛК понад 9 днів (але не більше 18 днів) можливе в умовах цілодобового стаціонару при важкому стані пацієнта за рішенням консиліуму лікарів за участі лікаря-експерта ЛК. 

ДЕ МОЖНА ДЕТАЛЬНО ПРОЧИТАТИ

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЛК?

Безпосередньо в офісі ЛК (м. Житомир, вул. Пушкінська,1).

Ми працюємо в понеділок-четвер – з 8.45 до 17.30 (без обідньої перерви), в п’ятницю – з 8.45 до 16.15.

Субота-неділя – вихідний.

Тел. (0412) 22-39-65, 22-38-88, 55-49-50 або  067-411-14-51 – з питань вступу та сплати;

Тел. (0412) 22-54-02 – з питань лікування, 067-411-30-93 – «гаряча лінія» з медичних питань  (цілодобово).

e-mail: officelk@ukr.net

Також інформацію можна отримати в філіях ЛК у медичних закладах.

Крім того – задати питання можна на сайті Лікарняної каси в рубриці «Задати питання».

Отже з упровадженням «Програми медичних гарантій» роль Лікарняної каси залишиться незмінною. Ми запрошуємо вас долучитись до неї – потурбуватись про своє здоров’я завчасно!

ЛІКАРНЯНА КАСА – НАДІЙНИЙ ТА ЩЕДРИЙ ПАРТНЕР ЛІКАРЕНЬ ТА ПАЦІЄНТІВ – ЧЛЕНІВ ЛК!

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login