Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Допомога лікарні. Кременчуцький центр первинної медико-соціальної допомоги

Проминуло півроку, як в Полтавській області почалося реформування охорони здоров’я.

За цей час «Швидка допомога» реорганізувалась в «Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»,змінилась структура Санітарно-епідемічних станцій, з метою наближення лікарської допомоги до населення створилися Центри первинної медико-санітарної допомоги.

Не стоїть осторонь і Благодійна організація «Лікарняна каса Полтавщини». За останні 3 місяці 5 центрів первинної медико-санітарної допомоги Полтавської області та 2 лікарні третинного рівня надання медичної допомоги отримали благодійну допомогу у вигляді медичного обладнання.

В продовження акції по діагностуванню та профілактиці захворювань серцево-судинної системи Благодійна організація “Лікарняна каса Полтавщини” продовжує надавати благодійну допомогу лікувальним закладам первинного рівня медичної допомоги.

5 липня 2013 року виконавчий директор благодійної організації “Лікарняна каса Полтавщини” Шевченко Віталій передав Кременчуцькому Центру ПМСД благодійну допомогу .

Електрокардіограф «Юкард-100» з вбудованим телеметричним модулем ЮНЕТ покращить обстеження та діагностування членів БО «Лікарняна каса Полтавщини» – жителів Кременчуцького району та надасть можливість передачі ЕКГ в діагностичний центр обласного Полтавського клінічного кардіологічного диспансеру з любої точки області  для уточнення діагнозу та консультації. Обладнання отримав завідуючий інформаційно-аналітичним відділом Кременчуцького Центру ПСМД Кучеренко Леонід Миколайович.

Інформація про членство в БО «Лікарняна каса Полтавщини» по Кременчуцькому району

Станом на 01.07.2013 року членами БО “Лікарняна каса Полтавщини” в Кременчуцькому районі є 254 чоловіка, що складає 0,63 % від населення району.

За період з 2004 по 2012 рік Кременчуцькій центральній районній лікарні було надано допомогу (сплачено за медикаменти) на обстеження та лікування жителів району – членів БО “Лікарняна каса Полтавщини” 99761,43 гривень на 358 випадків:

  • Стаціонарне лікування – 351 випадок,
  • Денний стаціонар – 1 випадок,
  • Амбулаторне обстеження та лікування – 6 випадків.

На лікування в інших закладах області членам “Лікарняна каса Полтавщини”Кременчуцького району надано допомогу на суму 71590,35  грн. в 318 випадках.

Загальна сума допомоги жителям Кременчуцького району за період 2004-2012 роки становить 171351,78 грн.

За 5 місяці 2013 року Кременчуцькій ЦРЛ надана допомога на медикаменти в сумі8545,47 грн.

Забезпечення електрокардіографами Центрів первинної медико-соціальної допомоги продовжується.

Потурбуйтеся про своє здоров’я завчасно – приєднуйтеся до Благодійної організації “Лікарняна каса Полтавщини”.

Якщо Ви молоді та здорові – потурбуйтеся про своїх близьких та рідних.

Ваші внески допоможуть хворим та потребуючим допомоги членам каси.

Ми лише разом захистемо себе від проблем під час хвороби.

Виконавчий директор ЛК                         Віталій Шевченко

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login