Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

РІшення конференції

Всеукраїнська громадська організація

«Асоціація працівників лікарняних кас України».

Р І Ш Е Н Н Я

звітно-виборчої конференції Всеукраїнської громадської організації «Асоціації працівників лікарняних кас України».

30 червня –  1 липня  2011 року, м. Житомир

Заслухавши та обговоривши інформацію про роботу ВГО «Асоціація працівників лікарняних кас України», діяльність лікарняних кас в Україні, їх проблеми, існуючі напрацювання в різних регіонах, делегати та учасники звітно-виборної конференції

В И Р І Ш И Л И:

1.                      Сприяти подальшому розвитку в Україні солідарної участі населення у фінансуванні галузі охорони здоров’я у формі лікарняних кас.

2.                      Правлінню та виконавчій дирекції Асоціації продовжити роботу щодо залучення лікарняних кас України до перебування в Асоціації та укладення угод про медичний супровід членів лікарняних кас у всіх регіонах України з метою створення єдиного медичного простору.

3.                      Асоціації за участю лікарняних кас стати співзасновником журналу “Економіка охорони здоров’я України”.

4.                      Асоціації лікарняних кас до кінця 2011 року розробити та подати в установленому порядку до Верховної Ради України (МОЗ України) проект Закону України “Про лікарняні каси”.

5.                      Правлінню Асоціації розробити положення про місцеві осередки, активізувати їх роботу.

6.                      Правлінню та виконавчій дирекції з метою стандартизації надання медичної допомоги членам Лікарняних кас розглянути можливість створення та впровадження єдиного «Лікарського формуляру лікарняних кас» та єдиного Положення «Про використання внесків на медичне забезпечення членів лікарняних кас».

7.                      Рекомендувати керівникам лікарняних кас України з метою створення єдиного інформаційного простору використовувати інформаційні технології щодо обліку внесків та їх витрат, розроблені в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області».

8.                      Правлінню Асоціації ініціювати та розробити під егідою кафедри менеджменту охорони здоров’я НМУ імені О.О.Богомольця методичні рекомендації щодо створення та діяльності лікарняних кас та щодо співпраці ЛК з сімейними лікарями.

9.                      Сприяти взаємодії лікарняних касіз закладами охорони здоров’я різних рівнів. Ініціювати перед МОЗ проведення заходу щодо виконання наказу №400 від 11.08.2005 року «Про взаємодію лікарняних кас, органів державної влади, органів місцевого самоврядування та закладів охорони здоров’я».

10.                   З метою вдосконалення діяльності лікарняних кас та підвищення кваліфікації працівників раз в півроку проводити наукові практичні конференції, раз в рік – курси тематичного вдосконалення на базі кафедри менеджменту охорони здоров’я НМУ імені О.О.Богомольця.

11.                   Активізувати співпрацю з міжнародними благодійними організаціями з метою залучення коштів для розвитку лікарняних кас в Україні.

Read More

Comments are closed.




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login