Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Обмін досвідом. Муніципальна лікарняна каса міста Києва.

p>22.03.2011 – До м.Полтави завітала головний експерт Муніципальної лікарняної каси міста Києва – Бондаренко Ольга Андріївна. Ознайомившись з роботою колективу БО “Лікарняна каса Полтавщини”, Ольга Андріївна поспівкувалась з головним експертом ЛК Рябуха Сергієм Леонідовичем та виконавчим директором Шевченко Віталієм Владиславовичем.

Колезі з Києва було презентовано програмний комплекс “Лікарняна каса Полтавщини”, яка працює в Полтавскій області 8 років та підтвердила право на повноцінну роботу не лише в межах області, а й в інших областях. Було ознайомлено з розділом надходжень та використання коштів, бухгалтерським розділом, розділом віртуального складу, та розділом статистичних даних, який надає можливість отримати відповідь на будь-яке питання лікаря експерта, чи керівника каси, контролювати всі кошти організації, допомогає проводити експертний контроль надання допомоги члену каси.

Також прошла плідна бесіда про проблеми в охороні здоров’я, про поліпрогмазію в призначенях лікарів, про використання в лікувальному процесі рекламних другорядних медичних препаратів.

Полтавці поділились досвідом про використання в своїй роботі Фармацевтичного формуляру, надали повний набір документів, які використовують в своїй роботі.

Працівники обох кас прийшли до спільного висновку, що розвиток лікарняних кас в Україні готує лікарів до початку впровадження медичного страхування в країні, до раціонального використанна фінансів, до обов’язкового використання Протоколів МОЗ України.

Маємо надію, що досвід БО “Лікарняної каси Полтавщини” буде корисним нашим колегам з Київа, що почали працювати з січня 2011 року та запевняємо, що всю необхідну допомогу, весь напрацьований матеріал та програмний комплекс з задоволенням надамо всім працівникам лікарняних кас України.

Плідна праця працівників 200 лікарняних кас України, загальні зусилля майже мільйону членів наших організацій, узагальненний досвід роботи кас може бути прикладом для наших законодавців при прийняті закону про обов’язкове медичне страхування в Україні, адже лікарняні каси, які є благодійними організаціями, мають ряд переваг перед страховими компаніями, що є комерційними структурами.

Бажаємо муніципальній лікарняній касі міста Києва плідної роботи, надхнення, впевненності в своїх силах та підтримки колег -медичних працівників, адже лише спільними зусиллями можна покращити стан охорони здоров’я не лише в столиці а й в Україні разом.

Read More

Comments are closed.




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login