Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

До уваги громадян та представників Лікарняних кас в Україні!

Просимо підтримати звернення колективу КП “4-а міська клінічна лікарня  Полтавської міської ради “щодо присвоєння імені Л.Ф.Куроєдова  закладу КП “4-а міська клінічна лікарня  Полтавської міської ради “

Леонід Федорович Куроєдов займав чітку соціальну та громадську позицію, завжди стояв на захисті здоров’я населення та намагався запроваджувати зміни в охороні здоров’я.

З 2000 року був ініціатором вивчення досвіду роботи Лікарняних кас в Німеччині для подальшого запровадження їх досвіду в Україні. Після вивчення представниками  медичної галузі України досвіду роботи найбільшого в Німеччині Федерального об’єднання Лікарняних кас «АОК» проводив активну роботу по впровадженню діяльності лікарняних кас в Україні . В 2003 році Леонід Федорович разом з 5 депутатами Полтавської обласної ради стали засновниками Благодійної організації «Лікарняна каса Полтавщини», яка об’єднала в своїх лавах жителів Полтавської області.

Л.Ф.Куроєдов не лише вивчав передовий медичний досвід, а й запроваджував його найкращі елементи в своїй роботі. З 1995 року лікарня, яку очолював Л.Ф,Куроєдов запровадила комп’ютерні програмні комплекси, які стали прикладом для подальшого запровадження в багатьох лікарнях країни. З 2003 року в БО «Лікарняна каса Полтавщини» впроваджено програмний комплекс «Лікарняна каса» по контролю надходжень та витрат внесків до організації, яка використовувалась в 7 організаціях по Україні.

Будучи засновником БО «Лікарняна каса Полтавщини» та депутатом міської, потім обласної ради, сприяв розвитку соціальної допомоги в області, турбувався за членів організації, жителів міста та області, допомагав вирішувати їх проблеми при лікуванні в закладах Полтавської області та інших лікарнях України.

БО «Лікарняна каса Полтавщини» працює з усіма лікарнями Полтавської області. До Л.Ф.Куроєдова приїздили вивчати досвід запровадження комп’ютерних медичних програм та механізму лікарняних кас з усіх областей країни і медичні працівники, і представники влади, і делегації з МОЗУ.

Леонід Федорович Куроєдов пропагував розвиток медичного страхування в Україні, та необхідність створення Об’єднання лікарів, друкувався в медичних виданнях, виступав на конференціях, ділився досвідом, подавав пропозиції та рекомендації до багатьох законодавчих актів.

Поширюючи механізм лікарняних кас по Україні, в 2006 році Леонід Федорович Куроєдов став одним із засновників Всеукраїнського громадського об’єднання «Асоціація працівників лікарняних кас України».

Правління ВГО «Асоціація працівників лікарняних кас України» підтримує пропозицію адміністрації КП «4-а міська клінічна лікарня Полтавської міської ради» щодо присвоєння закладу імені Л.Ф. Куроєдова.

https://www.facebook.com/poltava4mkl/posts/495255168580005

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login