Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Лікарняна каса Полтавщини – для медичних закладів та мешканців області

Лікуватись у лікарні – це вже проблема та стрес: де взяти кошти й купити ліки? Проте для власників картки БО “Лікарняна каса Полтавщини” однією проблемою завжди менше – за ліки в період лікування пацієнта сплачує організація. Й наскільки легше проходить перебіг хвороби та одужання, коли пацієнт відчуває себе комфортно в лікарні!

КНП “Шишацька ЦРЛ” для покращання обслуговування жителів Полтавської області, на виконання умов НСЗУ та підключення пакету “СТАЦІОНАРНА ДОПОМОГА  ПАЦІЄНТАМ ІЗ КОРОНАВІРУСНОЮ ХВОРОБОЮ (COVID-19) У ПЕРІОД ІЗ 1 ПО 30 КВІТНЯ 2020 РОКУ” отримало благодійну допомогу від БО “Лікарняна каса Полтавщини” у вигляді медичного обладнання – сім ліжок лікарняних механічних “БІОМЕД” FB-11B 4-секційних на колесах.

This image has an empty alt attribute; its file name is _viber_2020-10-20_10-04-16.jpg

Маємо надію, що ліжка будуть зручними та зменшать стрес пацієнта від хвороби.

Загалом же 365 жителів району перебувають в ЛК. Понад 7 тисяч випадків звернень проліковано та обстежено в Шишацькій ЦРЛ за  кошти БО “Лікарняна каса Полтавщини” за 17 років співпраці. Допомога продовжується!

Комунальне підприємство “Полтавський обласний клінічний онкологічний диспансер Полтавської обласної ради” також отримало від благодійної організації “Лікарняна каса Полтавщини” медичне обладнання.

Так, для покращання обслуговування жителів Полтавської області, на виконання умов НСЗУ та для підключення пакету «ВТОРИННА (СПЕЦІАЛІЗОВАНА) ТА ТРЕТИННА (ВИСОКОСПЕЦІАЛІЗОВАНА) МЕДИЧНА ДОПОМОГА» було передано діагностичний бездротовий ультразвуковий датчик UProbe-C5LC, шість венозних міні-портів для дорослих POLYSITE Серія 3000. Дане обладнання допоможе лікарям проводити катетеризацію центральних вен (установка портів), проводити інтраопераційне УЗД для виявлення й уточнення локалізації пухлини в гепатобіліарній, сечостатевій та заочеревинній зонах, проводити УЗД-діагностику нетранспортабельним пацієнтам у реанімаційному відділенні.

Комунальному некомерційному підприємству «Великобагачанська центральна районна лікарня» Великобагачанської районної ради Полтавської області БО «Лікарняна каса Полтавщини» подарувала електрокардіограф “ЮКАРД-100”.

This image has an empty alt attribute; its file name is _viber_2020-09-30_11-43-14.jpg

70 жителів Полтавського району є власниками картки БО «Лікарняна каса Полтавщини». За рахунок організації загалом забезпечено 511 випадків обстеження та лікування медикаментозно. Загальна сума допомоги від організації на ліки в цій лікарні становить понад 202 тисячі гривень. В інших медичних закладах області жителі Великобагачанського району – власники картки ЛК – отримали допомогу в 313 випадках на суму понад 106 тисяч гривень.

КНП «Зіньківська центральна районна лікарня» Зіньківської районної ради Полтавської області отримало благодійну допомогу від БО «Лікарняна каса Полтавщини» – три насоси шприцеві «Біомед» М200А.

This image has an empty alt attribute; its file name is _viber_2020-09-30_10-29-31.jpg

77 жителів Полтавського району є власниками картки БО «Лікарняна каса Полтавщини». Понад 2 тисячі випадків обстеження та лікування медикаментозно забезпечено в Зіньківській  ЦРЛ за рахунок організації. Загальна сума допомоги від організації на ліки для лікарні – понад 580 тисяч грн. В інших лікарнях області жителі Зіньківського району – власники картки ЛК – отримали допомогу в 437 випадках на суму понад 101 тисячі гривень.

БО «Лікарняна каса Полтавщини» й надалі допомагатиме лікувальним закладам області, аби мешканці Полтавщини мали змогу отримувати якісну медичну допомогу.

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login