Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

БО “Лікарняна каса Полтавщини” плідно співпрацює з медичними закладами Полтавської області

Один із них – комунальне підприємство ” Міський клінічний пологовий будинок Полтавської міської ради”.

За 15 років спільної діяльності заклад надав допомогу 2300 власницям картки ЛК. Наразі 69 працівників закладу є власниками картки ЛК. БО “Лікарняна каса Полтавщини” сплатила за медикаменти для лікування пацієнтів на загальну суму 435 607 грн. Враховуючи, що один із пріоритетів держави – пологи та породілля, БО “Лікарняна каса Полтавщини” надала комунальному підприємству благодійну допомогу у вигляді електричного акушерського ліжка- трансформеру.

Також нещодавно БО “Лікарняна каса Полтавщини” вкотре надала допомогу КНП Котелевська центральна районна лікарня Котелевської районної ради.

Саме в цьому районі найбільша кількість власників картки «Лікарняної каси Полтавщини» серед районів Полтавської області  – понад 5% від населення.

Протягом 2018 року лікарня надала допомогу в 315 випадках звернень власників картки ЛК на загальну суму понад 196 тисяч грн. Також 93 випадки допомоги жителям Котелевського району було надано в інших лікарнях Полтавської області на суму понад 64 тисячі грн.

За 14 років співпраці лікарня отримала допомогу у вигляді оплати за медикаменти на загальну суму понад 2 млн. 53 тис. грн. Також для покращення обслуговування жителів району благодійною організацією «Лікарняна каса Полтавщини» надавалась благодійна допомога у вигляді медичного обладнання на загальну суму понад 781 тис. грн.

Цього ж разу лікарня отримала дефібрилятор «ДКИ-Н-10М» із додатковими функціями, що надасть можливість покращити забезпечення пацієнтів медичними послугами.

Чергову благодійну допомогу від БО “Лікарняна каса Полтавщини” надано КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В. Скліфосовського ПОР»

Урологічне відділення закладу отримало Центрифугу лабораторну МС-3.

Попередньо цього року лікарня отримувала від організації благодійну допомогу у вигляді стола операційного МТ300 та стола операційного МТ400В.

Спільна діяльність БО «Лікарняна каса Полтавщини» та лікарень продовжується!

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login