Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Допомога лікарні. Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В.Скліфосовського

В аудиторії № 3 ВДНЗУ “УМСА” пройшли збори медичних працівників Полтавської обласної клінічної лікарні ім.М.В.Скліфосовського.

Перед присутніми виступив виконавчий директор БО “Лікарняна каса Полтавщини” Віталій Шевченко. Подякувавши присутнім за плідну співпрацю та допомогу в захисті здоров’я членів організації – жителів Полтавської області, він розповів про доповнення в роботі організації, про формування нового шостого видання фармацевтичного формуляру організації, про можливість отримання членам організації допомоги за межами Полтавької області.

В продовження забезпечення медичних закладів обладнанням Віталій Шевченко передав головному лікарю лікарні Григорію Оксаку документи на отримання благодійної допомоги у вигляді електрокардіографу “Юкард-100” з вбудованим телеметричним модулем ЮНЕТ для відділення функціональної діагностики лікарні. В 2013 році лікарня також отримала 2електрокардіографа “Юкард-100” для приймального та кардіологічного відділення.

Маємо надію, що дане обладнання доможе врятувати не одне життя.

Інформація про співпрацю БО “Лікарняна каса Полтавщини” та ПОКЛ ім.М.В.Скліфосовського.

Полтавська обласна клінічна лікарня ім.М.В. Скліфосовського є колективним членом БО “Лікарняна каса Полтавщини” з 2003 року та має договір про спільну благодійну діяльність.

За період 2004-2013 рік лікарня надала допомогу в 16550 випадках звернень на обстеження та лікуванням членам БО “Лікарняна каса Полтавщини” (в тому числі в 2013 році -2182 випадки).  Лікарняна каса сплатила за медикаменти для лікування членів організації в даному лікуальному закладі за період 2004 -2013 роки – 2317324,94 грн. (в тому числі в 2013 році – 494312,69 грн.)

Потурбуйтеся про своє здоров’я завчасно – приєднуйтеся до БО “Лікарняна каса Полтавщини”!

Інформацію про умови організації можна отримати в офісі БО “Лікарняна каса Полтавщини” : м.Полтава, вул.Залізна, 17, тел.(0532) 63-74-56 та у відділеннях “ПриватБанку” та на сайті організації.

В.Шевченко

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login