Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Обмін досвідом. Друзі з Коломиї.

До Полтави завітала делегація колег з Івано-франківської області.

Працівники громадської організації «Лікарняна каса Прикарпаття», лікарі з Коломиї та представники телебачення «НТК ТV» приїхали на Полтавщину ознайомитися з досвідом Благодійної організації «Лікарняна каса Полтавщини».

Колеги відвідали 4 міську клінічну лікарню м. Полтави, поспілкувалися з членами БО «Лікарняна каса Полтавщини», які проходять лікування в лікарні, ознайомилися з механізмом ведення документації в лікувальному закладі, який 10 років співпрацює з лікарняною касою.

Головна медична сестра лікарні Вікторія Полтава надала для ознайомлення журнали обліку медикаментів,  зразки листів супроводу членів організації.

7 червня пройшло ознайомлення гостей з працівниками Полтавської обласної клінічної лікарні відновлювального лікування та діагностики. Вони були присутні при врученні благодійної допомоги від БО «Лікарняна каса Полтавщини» лікарні. Також в цей день вони були свідками вручення благодійної допомоги керівництву Полтавського районного Центру первинної медичної допомоги на сесії Полтавської районної ради.

Як результат проведеної роботи та намірів плідної подальшої співпраці виконавчий директор БО «Лікарняна каса Полтавщини» Віталій Шевченко та виконавчий директор громадської організації «Лікарняна каса Прикарпаття» Володимир Довганюк підписали договір про спільну благодійну діяльність.

Віталій Шевченко передав друзям з Коломиї програмний комплекс «Лікарняна каса», розроблений для даних організацій та який виправдав своє призначення за 10 років бездоганної роботи.

Після ознайомлення з історичними місцями Полтави – друзі від’їхали до дому.

Маємо надію, що  наша зустріч буде корисна для двох організацій і їх членів, а програмний комплекс «Лікарняна каса» допомагатиме колегам в їх роботі.

В.Шевченко

За матеріалами ЛК ПОЛТАВЩИНИ

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login