Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Допомога Миргороду

В залі міської ради пройшла зустріч Миргородського міського голови Сергія Павловича Соломахи з керівники підприємств, установ та організацій міста

Першим питанням було обговорення проекту Генерального плану міста.

Другим питанням було – перспектива розвитку Благодійної організації “Лікарняна каса Полтавщини” в м.Миргороді, співпраця з колективами установ та організацій, надання благодійної допомоги Миргородській центральній районній лікарні для лікування жителів міста – членів організації.

Виконавчий директор БО “Лікарняна каса Полтавщини” В.Шевченко надав інформацію про діяльність організації в Полтавській області, про умови вступу до організації та умови отримання допомоги при лікуванні.

Загальна інформація:

На 01.01.2013  року своєчасно сплачує членські внески до БО “Лікарняна каса Полтавщини” 25273 чоловік (2% загальної кількості населення області).

БО «Лікарняна каса Полтавщини» підписала договори про спільну діяльність з 94 лікувально – профілактичними закладами  Полтавської області, що надає можливість касі надавати благодійну допомогу даним лікарням.

Надано допомогу на лікування та обстеження в стаціонарних і амбулаторних умовах за весь період роботи – більше 125 тисяч випадків звернень.

За період з 2004  до 2012 року на обстеження та лікування членів ЛК використано 26 млн. грн.

За період роботи організації 2004-2012 року було надано лікарняною касою благодійну допомогу ЛПЗ області медичним обладнанням на суму понад 3,7 млн. грн..

Про колективне членство підписано договори з 370 організаціями по області.

За рахунок ЛК було обстежено 51, а з них  проліковано 38 членів ЛК в лікувальних закладах міста Києва , 1 випадок –м.Донецьк.

Згідно договорів про спільну діяльність було надано допомогу 3 членам БО “Лікарняна каса Житомирської області”.

З 1 січня 2011 року члени «Лікарняної каси Полтавщини» мають можливість отримувати ургентну допомогу не лише в Полтавській області, а також в Житомирській, Рівненській, Херсонській, Львівській, Харківській областях та в містах Київ, Чернігів, Суми, Маріуполь. Співпраця лікарняних кас з іншими членами ВГО «Асоціація працівників лікарняних кас України» дає можливість починати об’єднання зусиль різних областей та надавати допомогу членам організації в різних регіонах України.

Сума допомоги при лікуванні в Полтавській області не обмежена та кількість разів лікування залежить від тяжкості захворювання.

Сума допомоги за межами Полтавської області до 4 000 грн.

Вступний внесок до організації – 3 грн., щомісячний внесок (2,5% від мінімальної заробітної плати) – 20 грн.

Інформація про благодійну діяльність “Лікарняної каси Полтавщини” за період 2004 – 2012 роки в Миргородському районі:

Станом на 01.01.2013 року членами ЛК по Миргородському району є 910 чоловік.

Отримали допомогу при лікуванні:

Стаціонарне лікування – 2674 випадків,

денний стаціонар -1178 випадків,

стаціонар вдома -24 випадки,

амбулаторне обстеження та лікування – 1929  випадків.

Усього – 5805 випадків отримання допомоги медикаментами на суму – 804,5 тис грн..

В тому числі:

В 2012 році – 751 випадок на суму 86388 грн.

В 2011 році Миргородська центральна районна лікарня отримала благодійну допомогу від БО “Лікарняна каса Полтавщини” у вигляді кисневого концентратора.

На сьогодні Миргородській центральній районній лікарні передано “Прилад ультразвуковий скануючий “Ultima PA””.

Маємо надію, що даний прилад надасть можливість повноцінно обстежувати членів організації – жителів району та допоможе своєчасно та достовірно діагностувати захворювання.

Лише спільними зусиллями, не покладаючи надію на інших, ми зможемо захистити своє здоров’я та здоров’я своїх рідних.

Приєднуйтеся до лав Благодійної організації “Лікарняна каса Полтавщини”!

Потурбуйтеся за своє здоров’я завчасно, а ми забезпечимо Ваше лікування медикаментами.

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login