Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Дев’ять років – політ нормальний

Швидко промайнули 9 років роботи нашої організації.
Пройшов період недовіри, становлення, випробувань, навчання та виправлення помилок. Настав час ритмічної планової роботи по забезпеченню членів організації медикаментами Зараз інформацію по лікарняну касу Полтавщини не має лише мабуть новонароджений.
Але на скільки достовірною інформацією володіють люди? Адже в основному інформація передається з вуст в вуста. І не завжди вірно та точно.

Узагальнена інформацію про нашу роботу.
Благодійна організація «Лікарняна каса Полтавщини» (ЛК) прийняла перших членів організації 17 вересня 2003 року. З цього часу кількість членів організації збільшилась до 30 тисяч чоловік по всій області. ЛК – організація не медична і вступати до неї може кожен бажаючий.
ЛК співпрацює з усіма державними медичними закладами області і має можливість забезпечити їх медикаментами для лікування членів організації.
За весь період з 2004 року надана допомога на лікування в 125 тисячах випадків звернень. Сума наданої допомоги на медикаменти становить 22 млн. грн..
За рахунок організації забезпечується лікування гострих, невідкладних станів та загострення хронічних захворювань за переліком – Фармацевтичним формуляром, який сформовано згідно протоколів міністерства охорони здоров’я України та рекомендацій обласних фахівців.
Забезпечення медикаментами проходить при лікуванні до 12 днів стаціонарного та 10 днів амбулаторного лікування.
Наш досвід вивчають і впроваджують в інших областях і можливо даний механізм є найбільш придатний для умов України.
Щомісячний членський внесок становить 2,5% від мінімальної заробітної плати – на даний час 20 грн. Буклети з повною інформацією можна отримати в офісі в Полтаві , в м.Кременчуці, в районних лікарнях у відповідальних осіб. Також наші буклети є в усіх відділеннях Приватбанку.
Умови організації розширюються щорічно. Для членів організації, які більше 2 років в організації – певний перелік додаткових умов.
З цього року можна отримати допомогу при лікуванні в любій точці України.
Уся інформація про нашу організацію розміщена на сайті: www.poltavalk.com.ua. Поставити запитання можна за телефоном (0532)-63-74-56, або в організації за адресою: місто Полтава, вулиця Залізна, 17, в м.Кременчук, вул. Жовтнева , 10, тел.. ( 0266)-2-31-82.
Потурбуйтеся за своє здоров’я завчасно, а ми забезпечимо Ваше лікування!
Виконавчий директор ЛК Віталій Шевченко

Read More


Залиште коментар!




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login