Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/virtwww/w_likkasa-com_401567c9/http/wp-content/themes/likkasa/functions.php on line 247

Лікарняна каса сприятиме підвищенню ефективності та якості надання медичних послуг

29.12.2010. На нараді з головними лікарями медичних закладів Головного управління охорони здоров’я КМДА обговорювалось питання взаємодії благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса» з лікувальними установами Києва.
«Саме від того, як буде налагоджений зв’язок між лікувальними установами та лікарняної касою залежатиме ефективність роботи з пацієнтом та якість надання медичних послуг», – зазначив голова Правління благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса» Валентин Парій.
Одним з основних питань взаємодії між Муніципальною лікарняною касою та медичними закладами міста є порядок і система організації контролю якості надання медичних послуг членам каси. Голова Правління благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса» звернувся до головних лікарів з проханням визначити дві кандидатури, які виконуватимуть функції експертів при наданні медичної допомоги членам лікарняної каси. Таким чином буде визначатися ефективність лікування.
Для забезпечення членів лікарняної каси якісними та доступними медикаментами розробляється лікарський формуляр, до якого будуть внесені ліцензовані перевірені медикаменти.
«Лікарняна каса забезпечує лише внесеними до лікарського формуляру медикаментами. Формуляр, розробку якого ми наразі закінчуємо, буде мати найліпшу доказову базу і відповідати світовим взірця», – зазначив Валентин Парій. Застосування лікарського формуляру та розробка і впровадження стандартів лікування дадуть змогу не лише стандартизувати медичні технології, але й оптимізують якість надання медичної допомоги.
З більш детальною інформацію щодо Муніципальної лікарняної каси можна ознайомитися на сайті цієї організації: http://mlk.org.ua/.

Read More

Comments are closed.




У реабілітації поранених воїнів допомагають німецькі партнери

Днями в обласній клінічній лікарні імені М. Скліфосовського розвантажили ще один великий автофургон із благодійною допомогою з Німеччини. Він надійшов у межах співпраці провідного медичного закладу регіону з клінікою Altmuhlseeklinik Hensoltshone — одним із найбільших реабілітаційних центрів Німеччини. Цей проєкт має назву «Партнерство між лікарнями — партнери зміцнюють здоров’я» і втілюється за підтримки БО «Лікарняна […]

Детальніше
Читати блог »

2023. Допомога Кременчуцькому обласному клінічному шпиталю для ветеранів війни

До Кременчуцького обласного клінічного шпиталя для ветеранів війни БО "Лікарняна каса Полтавщини" передала благодійну допомогу: напівавтоматичний сечовий аналізатор, тест-смужки, аналізатор добового АТ ...

Чим живе зараз “Лікарняна каса Житомирської області”?

Коли  заходить мова про ситуацію у вітчизняній медицині і покращення рівня  обслуговування пацієнтів у  закладах охорони здоров’я,  часто виринає тема, ...

Login